Ontdek Beleef Ervaar Verbind

Op deze pagina stellen de vrouwen die de workshops geven zich voor. Het overzicht is nog niet volledig omdat we nog met sommige vrouwen in gesprek zijn om mee te doen dit festival. 

Nicolette Scholtens

Mijn naam is Nicolette Belinda Scholtens, al of misschien pas 50 jaar kruip ik, loop ik en steeds meer zing en dans ik hier op aarde. Uit de Groningse klei, in Vleuten geland. En meer en meer in mijn lichaam. En dat is ook waar ik vrouwen mee help, om aan te komen in zichzelf. Ik die jarenlang een wandelend hoofd was, afgesloten van mijn lichaam en er flink boven zweefde.

Ik faciliteer tantrische vrouwenavonden, gemengde tantradagen, yoni en womb rituelen en houd me bezig met tantrisch en multidimensionaal lichaamswerk. Waar ik zachte en wetende aanraking combineer met diepe buikmassage. Massage in verbinding met je organen, emoties en alles wat je daar hebt opgeslagen. En in verbinding met de onderstroom en je voorouderlijke lijnen en -velden.

Ik nodig je uit om te voelen, verder te zakken, te ontspannen en ruimte in te nemen. Zodat er weer beweging en doorstroming komt. En je kunt landen in jezelf, buik, bekken, je creatiekracht en je lijf. Hèhè wat een reis is en blijft het onderweg naar mezelf. En het is heerlijk om daar andere vrouwen in te ontmoeten, te delen en te zijn. Zichtbaar vrouw zijn, steeds meer!

www.workinwonder.nl

Dieke Bikker

Het is Dieke’s missie en passie om jou in contact te brengen met je ware natuur.

Je spontane onschuldige open zijns-staat.

Door vrouwen te begeleiden in proceswerk, lichaamswerk en rituelen breng ik jou in contact met de wijsheid en de wildheid die in jou verscholen zit.

Thema’s als seksualiteit, belichaming, mannelijkheid/vrouwelijkheid, relaties, leiderschap spelen een grote rol yin Dieke’s werk.

Dieke heeft meer dan 20 jaar ervaring met lichaamswerk, spiritualiteit en proceswerk.

 

 

Sabine de Bruijn

 

Als trainer en coach heb ik de afgelopen 15 jaar veel groepen begeleid, onder andere met systemisch werk middels organisatieopstellingen en teamcoaching. Ik vind het prachtig om ook in groepsverband te mogen werken met singles en stellen, op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Dat doe ik onder de naam “Bij Bien, Tantrisch Ontdekken.” Middels opstellingen en fijne, afgestemde, avonden, dagen en weekenden, help ik mensen lekker in hun mooie lijf wonen en oprecht voelen.

Juist in deze tijd is verbinding, afstemming en prettig omgaan met je verlangens en je grenzen van groot belang. Ik neem je graag mee op een tantrische reis. Met en zonder ervaring.

Het is mijn persoonlijke missie om taboes rondom seksualiteit en intimiteit weg te halen. En mensen veel meer in hun lijf te laten wonen. Dit was voor mij een zoektocht. Middels tantra heb ik steeds meer en meer gevonden wat ik zocht.

Rachel Naron

Mijn naam is Rachel Naron en beweeg me ruim 52 jaar in dit leven. Geboren in Drenthe, mijn familieoorsrpong in het midden van het land, Amersfoort, waar ik nu weer gevestigd ben. Mijn achtergrond is onderwijs en systemisch werk. Ik ben juf, systemisch trainer, facilitator, coach en adviseur en vooral heel nieuwsgierig naar LEVEN. Ik ben dochter, zus, partner en moeder van twee. Ik houd van beweging, spelen, sprankelen en verwondering.

Ik neem je mee in het systemisch veld, opstellingenwerk en sjamanistische principes van het levenswiel. Ik laat je de kracht ervaren van de bedding van de vrouwenlijn, jouw oorsprong, het samen dragen en gedragen worden.

Stilstaan bij de beweging op weg naar jouw juiste plek, jouw dienende plek als vrouw, als mens. Dat je samen met andere vrouwen mag leunen in de vrouwenlijn.

Ik faciliteer opstellingen, in groepen, individueel en in het onderwijs. In mijn vierdaagse LevensLust laat ik je samen met andere vrouwen onderdompelen en ervaren wat de magie is van het systemisch werk en opstellingenwerk.

www.rachelnaron.nl

 

 

Jo-anne van de Bor

Een korte introductie;
Sinds de 40 durf ik mijzelf wijze vrouw te noemen, heks, voeler.
 
Ik ben bedraad met een groot Zijnsveld en dat is heerlijk baden.
 

Ik heb een passie voor:

  • vrouwen
  • zaken organiseren
  • life coaching
  • massage
  • geboorte en dood
  • rituelen
  • dansen

en nog zoveel meer.

 

Ga je mee op reis met mij? 

www.joannevrouwencoach.com

 
 

Martine Witteveen

Tantra is mijn spirituele pad die alle gebieden van mijn leven raakt. Of het nu over (liefdes) relaties, werk, moederschap, liefde, seksualiteit, ondernemerschap, intimiteit, plezier, genieten, ont-moeten en ont-wikkelen gaat. Tantra maakt dat ik stilsta bij wat er is. Omarm wat er is. Bliss or bloody mess zoals ik het ook wel noem. Vanuit de non-dualiteit beredeneert, alles is in essentie een.
 
In het dagelijks leven draag ik daaraan bij als leiderschapsmotivator voor zakelijke zingeving, bewust-zijn, (persoonlijk) leiderschap of groei. 
En daarmee ook als gesprekleider of dagvoorzitter aanwezig om de gesprekken/evenementen te leiden. 
 
Mijn spirituele pad van Tantra brengt mij elke dag weer nieuwe inzichten, energie en verstilling. Overgave en vertrouwen. Spelen en ontdekken. Dat wil ik ook met jou doen deze dag. Vanuit de organisatie en in een workshop. 
 

Francis van de Wiel

Francis van de Wiel is ademcoach.  

Adembenemende momenten lopen als een rode draad door haar leven.

Tijdens deze ervaringen heeft zij geduld ontwikkeld, een sterke wil, flexibiliteit, creativiteit, compassie, een open mind, heldervoelendheid. Met haar doorleefde wijsheid neemt ze jou mee op Ademreis, uit je drukke hoofd naar je wijze lijf, naar het NU. 

Volledig intuïtief afgestemd laat ze door gebruik van drukpunten gestagneerde levensenergie weer stromen. Altijd in een veilige en warme bedding. 

Haar passie is het gevoel van vertrouwen, verbinding en vrijheid vergroten.

Francis verstevigt en verdiept groepsprocessen in jaartrainingen.

Ze is verbonden aan Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam, waar ze privé- en groepssessies geeft.

www.ademreis.nu

Marijke Brink

Als body worker, coach en hypnotherapeut begeleid ik vrouwen die vragen over hebben over hun seksualiteit en sensualiteit maar ook met andere levensvraagstukken. Dit doe ik doormiddel van therapie sessies, trainingen en workshops. Het is mijn missie om andere vrouwen te helpen met het (her)ontdekken van hun seksualiteit en sensualiteit om zo weer vertrouwd te raken met hun innerlijke seksuele wezen zonder schaamte of taboe.

Mijn eigen ontdekking naar mijn seksualiteit en sensualiteit begon in 2005 toen ik samen met mijn man het pad van tantra ging bewandelen. Mijn allereerste tantrische ervaring was een intense ‘sexual deconditioning training’ waarbij alles wat ik tot dan toe geloofde over mijn eigen seksualiteit en sensualiteit vals bleek te zijn. Ik ontdekte dat ik mezelf zo ontzettend had ingehouden door alle conditioneringen die ik mee had gekregen vanuit mijn opvoeding en ontwikkeling. Alle laagjes van angst en schaamte werden weg gehaald en ik kon beginnen met een schone lei. Ik mocht opnieuw mijn seksualiteit en sensualiteit gaan ontdekken. Ik mocht mijn verlangens leren uit spreken en alles uitproberen wat ik nooit eerder had gedaan. Ik kon mezelf toestemming geven om de magie van mijn seksualiteit en sensualiteit volledig te omarmen en mijn innerlijke seksuele wezen mocht eindelijk helemaal gezien, gehoord en gevoeld worden. www.marijkebrink.nl

Jolanda Sieders

Mijn verlangen is dat iedereen leeft en werkt vanuit zijn of haar essentie. Dat iedereen doet waar ze voor bedoelt is, zogezegd. Weg van verwachtingen, de eisen die de maatschappij aan ons stelt, aangeleerde patronen… Dit was (en is) voor mij een rode draad en een intens proces in mijn leven; te ontdekken wie ik ben en wat ik bij te dragen heb. Zelfreflectie is daarbij voor mij essentieel; ik kom hierdoor steeds dichter bij mijn essentie. Tegelijkertijd is het een proces van overgave aan het grotere geheel en het leven. Wat wil er dóór mij heen ontstaan of geleefd worden?

Creativiteit is voor mij een belangrijk instrument om inzichten te verwerken én om contact te maken met mijn onbewuste. Door mijn handen hun gang te laten gaan kan mijn onbewuste spreken en ontstaan er bijzondere en vaak veelzeggende beelden. In de workshop trek je een kaart uit de set (zelf)reflectiekaarten waarna je in een geleide meditatie voelt wat het thema met je doet. Na de meditatie ga je aan de slag op een canvas doek, waarop je het thema in beeld brengt. In stilte, vanuit jouw gevoel. We sluiten de workshop af met een deelronde.

www.stillewateren.com

Nicole Everts

Mijn naam is Nicole Everts, 32 jaar en ik ben woonachtig in Enschede. Ik heb sinds 2015 een praktijk waar ik prachtige tantrische sessies en ceremonies mag geven. Het begeleiden van mensen in hun proces naar zelfbevrijding is waar ik enorm blij van word.

De betekenis die ik aan Tantra geef is dat het de alchemie is tussen: Lust, Liefde en Licht. Wanneer deze drie wezenlijke kwaliteiten vrijuit kunnen stromen kunnen we onze volledige potentie gaan leven. Ik pleit ervoor dat we allemaal schaamteloos mogen genieten, eindeloos gaan liefhebben en het leven oordeelloos kunnen omarmen.

Tijdens mijn ceremonies vormen Lust, Liefde en Licht het speelveld waarin je uitgenodigd wordt tot expressie van dat wat er in jou leeft. Zo gaan we bezig met het belichamen van levenslust en sensualiteit door fysieke oefeningen. Wakkeren we onze (zelf)liefde aan met prachtige verbindingsoefeningen en nemen we de tijd om inzichten te verkrijgen hoe we ons verhouden met onszelf en de wereld.

Wanneer ik naar binnen keer en wanneer ik vertraag, creëer ik voor mezelf de mogelijkheid om op een diep niveau harmonie en eenheid te ervaren. 

Ik kijk er naar uit elkaar te ontmoeten op het Tantra Festival!

www.clearspirit.nl

Jeanine de Hert

Ik ben Jeanine De Herdt geboren in België en sinds 2014 woon ik in Nederland. 

Geboren met mooie gaves die ik op latere leeftijd verder heb ontwikkeld.

Reeds van kinds af ben ik geïnspireerd en aangetrokken tot muziek en alles wat leeft en beweegt op onze planeet. Als tienjarige leerde ik het accordeon bespelen en een jaar later voegde ik daar de saxofoon aan toe. Mijn leven was een aaneenschakeling van levenslessen en mijn interesse van hoe vernuftig een mens in elkaar steekt groeide meer en meer. 

Zo volgde ik een vierjarige opleiding tot Wellbeing Compagnion en kon ik energetische healings geven. 

Toen startte ik ook mijn eigen praktijk Flowing and Growing eerst in Belgie en later ook in Nederland. 

Hierna volgde ik een opleiding aan het Soultantra instituut waar ik mij meer verdiepte in de karakterstructuren, persoonlijke ontwikkeling en sexualiteit en hoe belangrijk deze allen zijn in relaties , vooral de relatie met jezelf is een heel belangrijke !

Daar muziek een rode draad is door mijn leven heb ik mij  verdiept in hoe klanken resoneren in het menselijk lichaam en hoe deze blokkades kunnen opruimen. Hiervoor volgde ik een opleiding tot Soundhealer. Hierbij leerde ik vele andere instrumenten bespelen , boventonen zingen en waar deze tijdens healings en Soundjourney’s kunnen voor ingezet worden.

Deze verschillende opleidingen en mijn aangeboren talenten als doorgeefkanaal van de “Healing Force“ vormen de mooie basis van waaruit ik werk.
www.flowingandgrowing.nl
 

Lieneke Postema

Mijn naam is Lieneke Postema. Wat Tantra mij vooral heeft gebracht is een diepe verbinding met mijn vrouwelijkheid. Contact met de speelse vrouw, de sensuele vrouw en de wijze vrouw in mij. Vanuit de diepe verbinding met mijzelf ga ik in contact met mensen om mij heen. 

Door prachtige meditaties, oefeningen en massage breng ik je (weer) in contact met jezelf. 

Vijftien jaar geleden kwam Tantra op mijn pad en sinds zes jaar heb ik mijn eigen praktijk voor Tantramassage en intimiteitscoaching en geef ik Tantra workshops. Tantra gaat over bewustzijn, liefdesenergie en over de seksuele energiestroom in jouw lichaam. Thuiskomen in je bekken. Herinneren wie je van nature bent.  

Verbindingen maken met de drie vuren in jou: 

  • het vuur van de passie
  • het vuur van de compassie
  • het vuur van het innerlijke licht 

Na anderhalf jaar de Facebook community te beheren vind ik het heel leuk jou deze dag te ontmoeten. 

Lyan van der Meulen

Toen ik biodanza ontdekte ging er een wereld voor me open. Dat dit bestond. Dat mensen zo met elkaar om konden gaan. Dat er zoveel in mij wakker kon worden en op haar plekje kon vallen door wekelijks te dansen.
En nu zie ik dat steeds weer gebeuren bij mensen die bij mij komen dansen. Ik kan het ze van te voren niet uitleggen wat het is. Ook al probeer ik het steeds wel weer. Hoe beschrijf je iets wat je alleen maar kunt weten door het zelf te ervaren.
 
Inmiddels geef ik al ongeveer 15 jaar biodanza (ik ben de tel kwijt). Naast de wekelijkse groep in Amsterdam organiseer ik dagworkshops in Naarden en weekenden in Land van Lisa in de buurt van Enschede/Hengelo. Festivals, biodanza op de werkvloer, ik reis door heel Nederland en deelnemers reizen het hele land door om naar mij te komen. Wat een plezier.
 
Ik heb me onder andere gespecialiseerd in Biodanza en Seksuele Energie. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld veiligheid, zelfliefde, contact met jezelf/contact met de ander/contact met Liefde/het Goddelijke, grenzen, genieten, lichaamsbewustzijn, expressie en energie.
 

Ellen Gille

Toen ik ergens in de 40 was ‘ontwaakte’ ik. Vanuit het zorgen voor man en kinderen werd ik wakker en kwam de vraag omhoog ‘en wie ben ik dan?’. Het is een interessante reis geweest waarin ik steeds meer voor mezelf ging kiezen. Dat was lastig voor mijn omgeving omdat ik niet meer altijd ‘ja’ zei, dat ik niet meer direct voor anderen klaar stond, dat ik meer ging kijken vanuit mijn eigen behoeften.

Zo keek ik ook met een scheef oog naar Tantra. Het had iets waar ik nieuwsgierig naar was, niet wist wat het was en het ook niet onder woorden kon brengen. Het had te maken met diepere intimiteit met mezelf en intimiteit tussen mensen. Dat is iets wat ik in ieder geval nodig had.

De allereerste stap die ik voor mezelf moest overwinnen was de gedachte wat veel mensen hebben over tantra, namelijk dat het gaat over seks en dat het slecht is. De enige manier om er achter te komen is door het te gaan ervaren….. en Het pad van de Tantra heeft mij heel veel gebracht; van het volgen van workshops en trainingen ben ik zelf trainingen en workshops gaan geven. Mijn huidige man heb ik ontmoet via Tantra en nu bewandelen we samen dit pad. Bijzonder om dit met elkaar te delen.

Naast Tantrisch Genieten workshop geef ik ook privé trajecten van coaching en lichaamswerk, yoni & lingham healing workshops, 5 continenten massage, tantrische massages, verwerking van traumas.
Als ik gevraagd wordt welke technieken ik gebruik, dan zeg ik altijd: ze zijn raar, vreemd, bizar ……. en ze werken  😊

Mijn kracht is dat ik hoor wat mensen niet zeggen (en dat kan best confronterend zijn), ik ben heel bewust en weet wat ik weet, ik volg de energie van dat moment.
Iemand zei eens tegen mij: jij hebt de capaciteit dat mensen trots op zichzelf worden. En dat maakt mij weer trots.

www.Ellengille.com

 

Margreeth van Tilburg

Ik ben levensgenieter, ondernemer en moeder van Noa, Sem en Evi. Ik heb een passie voor communicatie, fotografie, bewustwording, dansen (Kizomba en Tantric Dance) en reizen. 

Vanaf het eerst moment dat ik in aanraking kwam met Tantric Dance voelde ik een yess!! Dansen, verbinding en bewustwording gecombineerd. Wat is dit magisch en bijzonder, elke keer weer. 

Ik dans al vanaf jonge leeftijd en heb vanaf mijn 18e altijd veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling & bewustwording. Diverse opleidingen gedaan op dit gebied, waaronder tantric dance, mindfulness trainer, reiki, verbindende communicatie, zen/vipassana meditatie, verbonden ademhaling, systemisch werk. 

Tantra en Tantric Dance helpen mij mijn levensenergie nog meer te laten stromen en mijn speelse, sensuele en passionele kant te omarmen. Ik vind het zo mooi hoe je in verbinding met jezelf en de ander, in het leiden en volgen zo mooi spiegels krijgt in bewustzijn. Op emoties wat leeft er in jou, op grenzen, op andere triggers wat geraakt wordt. Het dansen met mannelijke en vrouwelijke polariteit is zo verreikend en brengt mij zo in mijn kracht met een stromende levensenergie. Gewoon zijn, met aandacht zijn, meebewegen op de energie die in de verbinding en in het moment ontstaat. 

Het geeft mij veel energie om mensen op ontspannen manier te laten stralen en in hun kracht te zetten.

Als ondernemer wissel ik uiteenlopende projecten in communicatie/branding af met het coachen en inspireren van vooral vrouwen en jongeren. Op het gebied van hun passie, talenten, de verschillende rollen die ze hebben, hun ondernemerschap, dromen en zich krachtig durven laten zien. 

Op Vlieland heb ik eigen stilteplek: Safaritent Vlieland voor bewustwording waar ik yoga aan zee, stiltewandelingen en retreats organiseer. 

margreethvantilburg.nl

Mieke Vos

Ik ben Mieke Vos, en ik leef al weer ruim 8 jaar in de wereld van tantra. Het is een kronkelige interessante weg. Afwisselend breed, licht en ruim en vol liefde, vreugde en geluk, soms donker, smal, vernauwend en benauwend. Iedere keer weer de uitdaging en uitnodiging alles wat voorbijkomt ten volle te omarmen.

In Enschede voer ik al weer 7 jaar mijn Tantrapraktijk Trinity Tantra en 4 jaar Tantramassagetraining bij Hart van MirA en bied ik o.a. (tantramassage)trainingen en vrouwenavonden en -dagen in Enschede.

Mijn passie gaat steeds meer in de richting van het begeleiden van vrouwen naar hun eigen krachtige, liefdevolle zelf, met compassie en vol aanwezig in het bekken. Levendig, speels en sappig worden en blijven.

Echt en waarachtig zijn is wat mij heeft aangetrokken in Tantra, een voor mij logisch vervolg op het pad van groeiend lichaamsbewustzijn. Mijn verlangen na een leven met een wandelend analytisch hoofd.

Groeien, voelen en leven door het beoefenen van dans, qigong en Tai Chi, massage- en ademtechnieken is wat ik al meer dan 20 jaar doe.

In (tantra)massage is de kwaliteit van aanraking waar het bij mij om draait. Of dat nu fysiek, emotioneel of spiritueel is. Ik heb een schat aan ervaring verzameld in de loop der jaren om me meer in mijn lijf te laten landen. Ik wilde voelen dat ik leef en dat ik liefde ben. Daar gaat Tantra voor mij over!

Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen, net zo levendig als de rivieren, net zo levendig als de zon of de maan. Dat is je geboorterecht

Osho.

Dat is de reis. Uit je hoofd, in je hart en je bekken. Je volledig voelen, compleet en vervuld vanuit jouzelf. Verbinding van je hoofd, hart en bekkengebied. Zien en ervaren hoe je innerlijke verruiming in de wereld reflecteert. Levendig zijn. Uitdijen en weer naar de kern. Samen met jou… jullie mooie vrouwen. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Rixt Strikwerda

Sinds mijn 14e, en nu nog steeds,  ben ik onderweg en heb het pad bewandeld van kunst, natuur, en vele trainingen gevolgd op tantra-, therapie-, yoga- en embodiment gebied.

Zo’n 20 jaar geleden maakte ik kennis met Tantra en de diepe ervaringen die dat met zich meebrengt. Dit zijn grote levens geschenken en onderdeel van mijn ‘way of life’.

Ik begeleid sinds 22 jaar mensen naar meer bewustzijn, verdieping en innerlijk leiderschap op professioneel niveau. Mijn passie is om je te zien, te erkennen in alle lagen van je bewustzijn, vanuit de verschillende dimensies, bijv. je schaduwzijde waar veel potentie opgeborgen ligt. Ik daag je uit om in je eigen transformatieproces te komen.
Fantastisch om jou de mogelijkheid te laten zien om je volledige potentieel te (kunnen) leven. Ik ben tevens opgeleid in tantra, lichaamsgerichte creatieve therapie, systemische opstellingen en in kundalini yoga en Pelvic Heart integration. En volg vele aanvullende verdiepende trainingen.

Tantra is voor mij als de natuur. Deze ervaar ik samen met zovele andere ervaringen als een grote leerschool. Natuurlijke processen vinden plaats tijdens het tantrische pad.

De winter, de inkeer. Het zaad wat ontspruit in het voorjaar is als je potentie die tot ontwikkeling komt, door druk, door voeding, door schuren aan het leven en door warmte en licht. In de zomer bloei je open en dans je met de zacht zwoele wind. In de herfst weer de inkeer, het ultieme loslaten van alles wat niet meer dient. En dan de winter, het duister, de sereniteit en de diepe rust.

En zo kan het pad zich in jouw leven ontvouwen. Het leven wat gepaard zal gaan met opbouw & destructie met schaduw & licht. Jouw feminine & masculine krachten ineen.
Mysterieus en alles omvattend.


The Art of You is een plek waar je tantra, systemisch werk, innerlijke kindwerk, lichaamsgerichte therapie & verbindende kundalini yoga kunt ervaren en nog zoveel meer. Een plek waar ook diepe transformatie processen plaatsvinden.

Waarbij je kunt landen in wie je nu bent en jezelf gaat uitdagen om je levens potentieel te gaan pakken!

Ik geef individuele trajecten, trainingen en retreats.  
Het is mijn  passie om alle onbewuste dynamieken in jouw bewustzijn te brengen zodat innerlijke groei en heling mogelijk wordt.

volg mij op Facebook

 

Corine Lavrijsen

Mijn naam is Corine Lavrijssen, enthousiaste en gepassioneerde tantrika , met een tantra centrum in Den Dungen genaamd Het Potentieel.

Het is mijn passie mensen mee te nemen op reis naar hun binnenwereld en daar de schatten te ontdekken die ons in de buitenwereld een vervuld en gevuld leven kunnen laten ervaren. Na vele bewustwordingsomzwervingen kwam 20 jaar geleden tantra op mijn pad en diep vanbinnen wist ik dat dit mijn verdiepingsweg zou zijn. En dat is het geworden en nog steeds mijn “ way of life “.

Het tantrapad heeft me door elkaar geschud en me steviger in Zijn gezet en authentiek leren leven vanuit mijn essentie.

Tantra is voor mij een levendig ervaringspad . Het laat mensen graag ervaren wie ze ten diepste zijn en wat hun hartsverlangen is. Het is een grote ontdekkingsreis naar de essentie van het leven zelf.

In mijn werk gebruik ik een mix van alles wat ik zelf ooit ervaren heb en dienend kan zijn aan groei en bewustwording. Veel gaat via het lichaam, omdat daar alle wijsheid opgeslagen ligt. Niets is bij mij vreemd of raar, alles is welkom en daardoor is de bedding van veiligheid en vertrouwen een kracht in mij. Mijn werk richt zich op mensen, individueel, paren en groepen. Een van mijn passies is me inzetten voor het welzijn van vrouwen. Ik inspireer je graag hoe te verbinden met je lichaam, hoe in je hart gecentreerd te blijven en hoe je de seksuele levensenergie in kunt zetten voor heling. Graag ondersteun ik vrouwen hun beperkende aannames en conditioneringen ten aanzien van de seksualiteit- en intimiteitsbeleving te helpen transformeren. Met liefde, speelsheid en humor naar de diepte van jouw Zijn.

www.hetpotentieel.nl

 

 

 

Elisabeth Metselaar 

Mijn bedrijf: Vertrouwen in Liefde
‘Vertrouwen in Liefde’ helpt je door middel van muzikale concerten (op een podium of klein en intiem in je huiskamer, alles is mogelijk), lichtceremonies op zondagochtenden, cacao- en microdose ceremonies en vele andere evenementen rondom zang, muziek, dans, sharing, shaking en meditatie, te verbinden met je kern van licht en liefde.
Opdat je op elk (lastig) moment kunt vertrouwen in liefde.
Elisabeth maakt muziek(concerten) met haar band Heartsong en werkt daarnaast samen met freelance muzikanten om (jouw) evenement op maat te realiseren. Ze werkt ruim 15 jaar met groepen en zingt sinds haar 16e professioneel op diverse podia & evenementen.

Vertrouwen in Liefde is te vinden op Facebook: Facebookpagina